Wereldwijde verzending

Elke dag verzenden we trekkeronderdelen naar klanten over de hele wereld. Door onze grote voorraad kunnen we 96% van de bestellingen uit voorraad leveren. Meestal is de levertijd binnen Europa minder dan 24 uur en wereldwijd minder dan 48 uur.

Wij garanderen dat reserveonderdelen 15 jaar na levering van een voertuig beschikbaar zijn, en in de meeste gevallen nog veel langer. De database met de gegevens over onze klanten bevat gedetailleerde informatie, zodat onze specialisten de vereiste reserveonderdelen voor elk voertuig kunnen bepalen.

Als er in uw regio een Terberg-distributeur is, dan kunt u daar reserveonderdelen bestellen. In andere gevallen kunt u direct contact opnemen met de afdeling Spare Parts.
Naast reserveonderdelen voor Terberg-trekkers leveren we ook veelgebruikte onderdelen, zoals filters voor andere voertuigen.

Spare parts team: verkoop, douane en administratie

Tel. 0348 45 92 11
Stuur een e-mail >

Contact spare parts

"We willen onze klanten het leven gemakkelijk maken, dat betekent dat we hen steunen met snelle levering en hen helpen bepalen wat de juiste onderdelen voor hun voertuig zijn."

Dave Brouwer Manager Spare Parts